18 / 100

Odškodnina za prometno nesrečo. Zagotovite si visoko odškodnino!!​

Do izplačila odškodnine je pravno voden postopek za vas brezplačen!​

Ste se poškodovali v prometni nesreči, v kateri ste bili udeleženi kot voznik ali sopotnik oziroma kot motorist, pešec, kolesar ali povzročitelj in obiskali bolnišnico, zdravstveni dom ali osebnega zdravnika?

Po zakonu VAM PRIPADA odškodnina za prometno nesrečo, ob kateri obiščete zdravnika (urgentni center, osebni zdravnik)!

Višina odškodnine je v veliki meri odvisna od samega vodenja odškodninskega postopka. Zato vam svetujemo, da se čimprej odločite za strokovnjaka za odškodnine!

Ne čakajte s klicem in ne izgubljate pri višini odškodnine – pokličite nas TAKOJ! Dosegljivi smo 24 ur na dan, 7 dni v tednu na brezplačni telefonski številki 080 13 14. Pokličite nas in se bomo, popolnoma neobvezno za vas, pogovorili.

V nadaljevanju si preberite 33 odgovorov na vaša vprašanja.

Naš glavni nasvet, če vas zanima odškodnina za prometno nesrečo:

Čim prej se odločite kdo vas bo vodil skozi postopek! Tudi, če se ne odločite za nas, se odločite za nekoga drugega. Odločite se hitro, čimprej oz. takoj!! Pomembno je namreč, da se vas vodi in spremlja skozi nevsakdanje postopke, od začetka nesreče do konca zdravljenja. 

Življenje in zdravje je na prvem mestu zato morate najprej zavarovati sebe, svoje sopotnike in ostale udeležence v prometni nesreči. Zavarovati morate tudi kraj dogodka. Potem pa sledi del kjer lahko naredite malo morje napak, ki vam bodo lahko škodile, če želite prejeti visoko odškodnino za prometno nesrečo. Zato mi predlagamo: “Čim prej pokličite strokovnjaka za odškodnine v prometni nesreči!” Pot do odskodnine bo v tem primeru lažja in hitrejša, odškodnina pa bo 100% višja. Naše strokovnjake dobite na številki 080-13-14. Pokličite nas brez odlašanja!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.